به نقل از روابط عمومی هلدینگ صباانرژی، در این مجمع، سهامداران حاضر بعد از استماع گزارشهای حسابرس، بازرس قانونی و هیات مدیره، صورتهای مالی و سایر موارد دستور جلسه را مصوب و با رای اکثریت سهامداران، مبلغ 20 هزار و 400 ریال به ازای هر سهم بین سهامداران تقسیم شد.
در بخشی از مجمع، حسین بارگاهی مدیر عامل پتروشیمی جمپیلن ، با اشاره به کسب رتبه چهارم شرکتهای پتروشیمی پالایشگاهی در اخذ مولفههای حاکمیت شرکتی، با اخذ امتیاز کامل پاسخگویی و افشای اطلاعات و گزارشگری پایداری در بورس کالا و رتبه دوم میانگین قیمت فروش پلی پروپیلن در کل بازار بورس کالا، اظهار داشت: شرکت جمپیلن بیشترین فروش سالیانه انواع محصولات از ابتدای سال 1400 تا کنون و بیشترین درآمد فروش داخلی سالیانه، از زمان راه اندازی شرکت را در سال 1403 به ثبت رسانده که رشد درآمدی 44 درصدی را به نسبت سال قبل نشان می دهد.
بارگاهی با اشاره به ثبت رکورد جدید در تولید محصولات خاطرنشان کرد: در سال 1403 با تامین حداکثری خوراک و مدیریت بهینه منابع موفق به ثبت رکورد تولید 258 هزار و 289 تن انواع محصولات شدیم که رشد 17 درصدی نسبت به سال 1402 و 12 درصدی نسبت به برنامه مصوب را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: با تمرکز بر تنوع بخشی محصولات و تامین نیاز بازار، سهم گریدهای شیمیایی از کل فروش سالیانه با رشدی 5 درصدی همراه شد و به 137 هزار و 984 تن رسید.
بارگاهی به برخی اقدامات در حوزه بهبود زیرساخت ها نیز اشاره کرد و گفت: راهاندازی آزمایشگاه فیزیک، مکانیک و گاز، تجهیز ولو شاپ و کارگاه ماشین، بهروزرسانی سیستم کنترل DCS بدون توقف تولید آنهم با اتکاء به دانش بومی، ایجاد زیرساخت استاندارد انبارش مواد شیمیایی، بومیسازی 60 آیتم و 22 تجهیز تحریمی و بحرانی، دریافت گواهی انطباق با معیار ملی مصرف انرژی، بهبود فرایند برگشت آب، تعمیر فونداسیون موتور اصلی اکستروژن و تکمیل ساختمان مرکزی از مواردی است که در سال 1403 محقق شده است.
مدیر عامل شرکت پتروشیمی جمپیلن از کسب جایگاه سوم و نشان C1 در ارزیابی حاکمیت شرکتی در میان 279 شرکت خبر داد و افزود: در راستای بهبود عملکرد مالی شرکت، کل بدهی های ارزی سال های 1397 تا 1400 تسویه شد و منابع لازم برای کاهش بدهی های ارزی در سال 1401 نیز تامین شده است.
حسین بارگاهی به برنامه ریزی بلندمدت برای افزایش تولید در جمپیلن اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی تکمیل و نهاییسازی واحد خالصسازی با هدف تبدیل خوراک کمیکالگرید به پلیمرگرید آغاز شده که با اجرای این طرح، امکان تأمین خوراک مورد نیاز از پالایشگاه شازند فراهم می شود. سرمایهگذاری لازم برای اجرای این طرح تولیدی، حدود 6 تا 8 میلیون دلار برآورد شده است.
0 دیدگاه