انجام موفقیت‌آمیز جراحی تومور مغزی با استفاده از دستگاه رهیابی عصبی در بیمارستان شریعتی اصفهان

با استفاده از یک دستگاه پیشرفته پزشکی برای تعیین موقعیت دقیق ابزارهای جراحی در داخل جمجمه، تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان تأمین‌اجتماعی دکتر شریعتی اصفهان، جراحی تومور مغزی خانمی ۴۲ ساله را با موفقیت به انجام رساند.
انجام موفقیت‌آمیز جراحی تومور مغزی با استفاده از دستگاه رهیابی عصبی در بیمارستان شریعتی اصفهان

به گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی این بیمار که به علت سردرد و اختلال حرکتی اندام فوقانی به بیمارستان تأمین‌اجتماعی دکتر شریعتی اصفهان، مراجعه کرده بود بعد از یک عمل جراحی موفقیت‌آمیز 3 ساعته و خروج تومور از مغز و پس از 3 روز بستری بعد از عمل در این بیمارستان، با حال عمومی خوب و بدون هیچ مشکل جسمی و تکلمی، ترخیص شد.

براساس این گزارش، سرپرستی تیم جراحی بر روی این بیمار را  دکتر علیرضا فرید معیر متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات بیمارستان تأمین‌اجتماعی دکتر شریعتی اصفهان برعهده داشت. دکتر معیر در مورد این عمل جراحی و تجهیزاتی که برای انجام این عمل مورد استفاده قرارگرفته است، می‌گوید: جراحی تومور مغزی با دستگاه "رهیاب عصبی" یا "نورونویگیشن" برای تعیین دقیق مختصات ضایعات مغزی و نیز تعیین موقعیت دقیق ابزارآلات جراحی در طول عمل استفاده می‌شود. به‌کارگیری این دستگاه، باعث کاهش آسیب به بافت سالم مغز سالم و نیز کاهش طول برش‌های جراحی می‌شود.
"نورونویگیشن" یا "رهیابی عصبی" با هدف جلوگیری از آسیب ‌دیدن ساختارهای حیاتی در جراحی‌‌ها اهمیت ویژه دارد. رهیابی عصبی (نورونویگیشن) مجموعه‌ای از تکنولوژی‌ها در کنار رایانه است که توسط جراحان مغز و اعصاب برای هدایت یا رهیابی در محدوده‌ جمجمه یا ستون مهره‌ها در حین جراحی استفاده می‌شود یا توسط روانپزشکان برای هدف‌گذاری دقیق ابزارهای تحریک مغناطیسی فراجمجمه‌ای استفاده می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

جراحی تومور مغز در بیمارستان شریعتی اصفهان با استفاده از دستگاه نورونویگیشن


دکتر معیر در این باره می‌افزاید: دستگاه "نورونویگیشن" دقت و عملکرد بسیار بالایی دارد و در جراحی‌هایی از نوع جراحی قاعده جمجمه، جراحی ساده، جراحی در عمق مغز، جراحی صرع و ... به کار می‌رود و چشم انداز وسیعی در جراحی ضایعات مغزی دارد.
وی ادامه می‌دهد: هر چه تکنولوژی پیشرفته‌تر باشد، دقت و تنوع جراحی بالاتر می‌رود و کمک خواهد کرد در جراحی‌های مغز، حوزه‌های متنوع‌تری را پوشش دهیم.
وی با اشاره به اینکه جراحی بر روی این بیمار، سومین مورد استفاده از این دستگاه پیشرفته در بیمارستان تأمین‌اجتماعی دکتر شریعتی اصفهان بوده است، می‌گوید: در بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی همواره تلاش شده کیفیت و کمیت همزمان در ارائه خدمات درمانی مورد توجه باشد و وجود چنین تجهیزاتی در بیمارستان‌های متعلق به بیمه‌شدگان، از تحمیل هزینه‌های سنگین و نیز برخی عوارض ناشی از جراحی‌های سنتی و قدیمی به بیمار جلوگیری می‌کند.
دکتر معیر می‌افزاید: سازمان تأمین‌اجتماعی از امکانات بسیار خوبی در زمینه ارائه خدمات درمانی برخوردار است و گروه جراحی مغز و اعصاب بیمارستان شریعتی اصفهان، به‌‌طور میانگین سالانه حدود هزار بیمار را تحت عمل جراحی قرار می‌دهد. انجام این عمل‌ها که از جراحی‌های ساده تا جراحی‌های پیچیده را در بر دارد، روند رو به رشدی را طی کرده و تاکنون گروه جراحی با حمایت مدیران، کادر درمان و پشتیبانی توانسته است توفیقات قابل توجهی داشته باشد.
به گفته دکتر معیر، دستگاه "نورونویگیشن" در برخی از بیمارستان های دانشگاهی و خصوصی کشور وجود دارد و  در مراکز درمانی تامین اجتماعی نیز، در حال حاضر بیمارستان‌های فیاض بخش تهران و دکتر شریعتی اصفهان به‌صورت خرید خدمت این دستگاه را در اختیار دارند.

68 درصد مردم استان اصفهان تحت پوشش خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی
بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان، با بیش از 45 سال سابقه خدمت به مردم، بزرگ‌ترین بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان اصفهان است که دارای 470 تخت مصوب، 23 بخش عمومی و تخصصی و 4 درمانگاه وابسته شامل درمانگاه تخصصی، درمانگاه دندانپزشکی، پلی‌کلینیک تخصصی و درمانگاه بیمارستان (تخصصی وعمومی) است که درمانگاه عمومی آن به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت دارد.
این بیمارستان با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و مجرب در تخصص‌های مختلف پزشکی ازجمله جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، اورولوژی، ارتوپدی، قلب و عروق، گوش و حلق و بینی و ... یکی از مراکز اصلی ارائه خدمات بستری به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در مرکز کشور است.

بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان

دکتر محمد رجالی مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان اصفهان، توسعه خدمات درمانی و صیانت از بیمه‌شدگان در موضوع هزینه‌های درمان را از اولویت‌های راهبردی سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام می‌کند و می‌گوید: در سال گذشته،  بیش از 10 میلیون ویزیت در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی استان اصفهان صورت گرفته و ویزیت بیماران در این استان 14 درصد افزایش داشته است.
وی می‌افزاید: در کل کشور بیش از 50 درصد مردم تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی هستند که این آمار در استان اصفهان به 68 درصد می‌رسد، یعنی از هر 10 نفر اصفهانی تقریباً 7 نفر تحت پوشش درمان تأمین‌اجتماعی قرار دارند.
مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان اصفهان با اشاره به ارائه خدمات درمانی تأمین اجتماعی در دو قالب درمان مستقیم و درمان غیر‌مستقیم، می‌گوید: استان اصفهان به عنوان دومین استان بزرگ از نظر آمار ارائه‌ خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی در کشور، طی سال 1401،  در بخش سرپایی 10 میلیون خدمت ارائه کرده است. این استان همچنین در شاخص ضریب اشغال تخت، جزو سه استان برتر کشور است و میانگین اشغال تخت در استان اصفهان این رقم به بالای 80 درصد رسیده است.
وی با اشاره به اینکه دارای رتبه دوم در بین 32 مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی از نظر تعداد جراحی بستری هستیم، می‌گوید: طی سال گذشته، تعداد بستری‌ها 18 درصد و تعداد اعمال جراحی انجام‌شده 20 درصد افزایش داشته و در سال گذشته، 15 درصد کل عمل‌های جراحی استان در بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی انجام شده است.
دکتر رجالی می‌افزاید: در شهرهای مختلف استان اصفهان؛ سازمان تأمین‌اجتماعی 33 مرکز درمانی دارد که بین 10 تا 16 درصد در ارائه خدمات درمانی به شهروندان استان نقش دارند و این درحالی است که میانگین کشوری در این زمینه 10 درصد است.
مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان اصفهان ادامه می‌دهد: از 7 سال پیش که طرح ارتقای هتلینگ بیمارستان‌های ملکی تأمین‌اجتماعی در دستور کار قرار گرفت و با بودجه قابل توجهی، بازسازی بیمارستان‌های شریعتی و غرضی و حضرت فاطمه الزهرا (س) نجف‌آباد انجام شد.
وی با اشاره به این‌که در سال گذشته 15 درصد کل عمل‌های جراحی در استان اصفهان، در سه بیمارستان‌ شریعتی، غرضی و حضرت فاطمه‌الزهرا (س) نجف‌آباد انجام شده است، می گوید: پرداخت هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان یکی از عمده‌ترین هزینه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی است به‌طوری‌که هر عمل جراحی که بابت آن هیچ هزینه‌ای از بیمار بیمه‌شده دریافت نمی‌شود، به‌طور متوسط برای سازمان تأمین‌اجتماعی حدود 100 میلیون تومان هزینه دارد.
جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در کشور طی سال گذشته، 42 میلیون و 960 هزار و 777 نفر و در استان اصفهان، سه میلیون و 490 هزار و 586 نفر هستند. همچنین یک میلیون و 135 هزار و 680 نفر بیمه شده اصلی این سازمان در استان اصفهان هستند.

بیمارستان تأمین اجتماعی دکتر شریعتی اصفهان

 

کیفیت خدمات، علت انتخاب بیمارستان شریعتی اصفهان از سوی مراجعان
بنا بر گفته‌های مراجعان به بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان، ساماندهی بخش‌های اورژانس، دراختیار داشتن امکانات و تجهیزات پیشرفته و به‌روز در اتاق‌های عمل، سهولت در نوبت‌گیری و تناسب امکانات با تعداد مراجعان، مهم‌ترین دلایل مراجعه بیماران به این بیمارستان است.
"مرضیه ل" مراجعه‌کننده‌ای که دچار آب مروارید چشم است و برای جراحی به این بیمارستان آمده است، در این خصوص می‌گوید: برای بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی بهترین مراکز درمانی، بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی هستند. کیفیت خدمات درمانی بیمارستان شریعتی اصفهان بسیار مناسب و پاسخگوی نیاز مراجعه‌کنندگان است.
" نادر ع" شهروندی است که به همراه همسرش برای زایمان به این بیمارستان مراجعه کرده است. وی در این خصوص می گوید: با توجه به فراهم نبودن امکان زایمان در شهرستانی که زندگی می‌کنم، بیمارستان شریعتی را برای مراجعه انتخاب کردم که دارای امکانات و تجهیزات پیشرفته‌ای است و برای همسرم مناسب است.
وی ادامه می دهد: در این بیمارستان، امکانات و همان سطح از خدمات درمانی که در بیمارستان‌های خصوصی ارائه می‌شود، به‌صورت رایگان در اختیار بیمه‌شدگان و بازنشستگان قرار می‌گیرد و نیازی نیست هزینه گزافی پرداخت کنیم.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی تومور مغزی با استفاده از دستگاه رهیابی عصبی در بیمارستان شریعتی اصفهان

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟