عباس علیآبادی امروز (سهشنبه) در آیین افتتاح نخستین خط تولید انبوه اتوبوس برقی، افتتاح این خط تولید را در مسیر طرح برقیسازی ناوگان حمل و نقل بسیار با اهمیت دانست و افزود: مهمترین راهکار برای حفاظت محیط زیست، برقیسازی حمل و نقل بوده که تولید این خودروها، اقتصادی و سازگار با محیط زیست است.
وزیر صمت با اشاره به روند تولید خودروهای برقی از 2 قرن پیش تا به امروز، ادامهداد: از سال ٢٠١٩ با اختصاص جایزه نوبل به موضوع باتری لیتیمی، توجهات را مجدد به این سمت پیش برده و نقطه عطفی در مسیر تولید خودروی برقی شد. البته برقیسازی حمل و نقل در دنیا دنبال میشود و امروز در نروژ بیش از 85 درصد خودروها برقی هستند.
وی با اشاره به نقش برجسته رئیس جمهور برای حل مشکلات مربوط به تایید استاندارد تولیدات برقی شرکتهای مختلف ایرانی بعد از بازدید از مپنا، اظهار داشت: با تدبیر رئیس جمهور، مسیر تولید انبوه و تجاریسازی تولیدات خودروی برقی ایرانی فراهم شد.
علیآبادی، با قدردانی از همراهی مجلس شورای اسلامی، وزارت نفت و بانک مرکزی برای بهرهمندی بهتر و بیشتر کشور از برقیسازی ناوگان حمل و نقل، تصریحکرد: قوانین مربوط به خودروهای برقی در مجلس وجود دارد و باید با همت نمایندگان مجلس موضوعات جدید پسینی نیز به آن اضافه شود.
وی با بیان اینکه با فاصله گرفتن از قیمتگذاری دستوری باید بهدنبال پیشرفت و توسعه در این حوزه باشیم، خاطرنشانکرد: امروز دیگر نگران گسترش و تثبیت تولید و واردات خودروی برقی نیستیم، اما با جدیت دنبال نوآوری و خلاقیت برای تولید خودروی هوشمند و هوشمندسازی کل صنعت هستیم.
وزیر صمت یادآور شد: اقدام برای برقیسازی حمل و نقل به تنهایی امکانپذیر نیست، اما وقتی دست به دست هم دهیم در بخشهای مختلف مجلس، دولت و مردم موفق خواهیم شد.
وی همچنین گفت: فرهنگسازی استفاده از خودروهای برقی و بیان مزیتها و قابلیتهای استفاده از خودروهای عمومی و شخصی برقی، امر بسیار مهمی است که باید با مشارکت و همکاری همه دستگاهها و ارائه مشوقهای لازم محقق شود.
علیآبادی با تبریک به همه مدیران و کارکنان ایرانخودرو و مردم ایران برای به ثمر نشستن افتتاح خط تولید انبوه اتوبوس برقی بهعنوان یکی از مهمترین زمینههای برقیسازی ناوگان حمل و نقل، بیانداشت: جشن شکوفایی، یک نوآوری است که در صنعت و اقتصاد کشور رقم میزنیم و از کسانی که این موضوع را ادامه میهند تشکر ویژه دارم.
0 دیدگاه